Testimonials

On this page you can read some participants’ testimonials of what they get out of my teaching.

If you have participated in a class yourself, you are very welcome to share your experiences in the form at the footer of this page. Or press the button to give me some stars on Google.

Rated 5 out of 5
December 29, 2019

Med Thors professionelle Bowspring guidning har jeg endelig fundet det der virker for mig.

Jeg har altid haft rygsmerter og aldrig kunnet holde til sport eller fysisk arbejde. Idag har jeg en stærk ryg uden smerter. Bowspring har virkelig gjort en forskel for mig.

Tak til dig Thor, for din super professionelle Bowspring undervisning, din inspiration, dit gode humør, din store evne til at guide hver enkelt deltager.

Jeg glæder mig altid til Bowspring med Thor Lentz

Marianne Helstrup
Rated 5 out of 5
October 11, 2019

Jeg har de sidste år deltaget i mange af Thors bowspring-klasser i Yo Studios, og jeg er så glad for det! Thor er af væsen utrolig empatisk, han ser og favner den enkelte person i rummet. Det stråler tydeligt igennem, at Thor er en passioneret bowspringer, og hans begejstring gør noget særligt for stemningen og oplevelsen. Jeg har gået til bowspring under min graviditet, helt frem til fødslen. Det er en bevægelsesform, som passer utroligt godt sammen med at være gravid, fordi øvelserne kan doseres og arbejder med at skabe plads på alle sider af kroppen samtidigt. Min krop er efter en bowspringtime behageligt vækket, og åndedrættet har fået mere plads. Tak for dejlige timer Thor!

Carina Lindholt
Rated 5 out of 5
March 25, 2019

Thors bowspring, inversion og vinyasa klasser er det fedeste!

Jeg trængte til at dyrke en styrkende motionsform henover vinteren,hvor jeg ifbm. Mit studie kunne mærke stivheden komme snigende. Jeg begyndte efter en anbefaling at gå til yoga ved YOstudios og prøvede nogle forskellige klasser, men endte med at blive hængende og kun at gå efter Thors timer. Han underviser på yderst højt niveau, er venlig, behagelig og skaber meget trygge rammer at lære i. Jeg har udviklet mig meget ved at gå til Thors klasser og lært min krops styrker meget bedre at kende . Det bedste ved klasserne synes jeg er at han retter en, hvis man laver noget forkert og vejleder en til at gøre det bedste for ens krop. -Tak til Thor 🙂

Anne
Rated 5 out of 5
March 9, 2019

Jeg har efterhånden fulgt Thor gennem hans udvikling som yoga lærer i mange år og jeg hænger ved af en grund.

Thors undervisning er altid yderst kompetent med masser af små cues der er baseret på anatomisk og teknisk viden, så man som “elev” kan få mest ud af sin praksis.

Hans timer er altid krydret med lidt humor, god stemning, og er helt nede på jorden så alle er velkomne til trods for det høje undervisnings niveau.

Bowspring er en fed måde at bruge kroppen, der tager udgangspunkt i menneskets anatomiske opbygning og de udfordringer vores hverdag idag giver os…

Jeg har aldrig haft en skade efter jeg begyndte bow… Og min ryg har ikke drillet efter den er blevet styrket.

Jeg kan kun anbefale bowspring og Thor som underviser.

Stinna
Rated 5 out of 5
March 7, 2019

Jeg har rigtig gode erfaringer med Thor som lærer og formidler og glæder mig til at følge ham videre.

Frank
5.0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
testimonials - logo 2 - link to welcome

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere